FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
قوانين سايت را مطالعه کنيد (آپدیت شد) | دانلود گلهای جام‌جهانی 2010، به صورت اختصاصی | راه‌اندازی سیستم پیش‌بینی سایت | درخواست برای ارسال مجدد ايميل فعالسازی عضویت | برای حل مشکلات خود اينجا را بخوانيد | دانلود کدک برای حل مشکل ويدئوها | Live Scores

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > قوانین و اطلاع رسانی، انتقادات و پیشنهادات > قوانین و اطلاع رسانی، انتقادات و پیشنهادات
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 14-09-2009, 00:13   #1
Amin-TopGoal Amin-TopGoal آنلاین نیست.
مدیر کل سایت

Amin-TopGoal آواتار ها

پیش فرض سوالات و مشکلات کاربران درباره بخش دانلودها

به نام خدا

هر گونه مشکل، سوال، انتقاد و پیشنهاد درباره بخش تاپ گل و دانلود گلها داشتید در این تاپیک مطرح کنید.

پست هایی که با موضوعات ذکر شده در تاپیک گلها ارسال بشه به این تاپیک منتقل خواهد شد.

:: دانلود فایل ::

1. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

2. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ( مخصوص کاربران ویژه )

3. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

:: اجرای فایل ::

1. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ( حل مواردی چون عدم وجود تصویر در ویدئو و ... )

با تشکر

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

===================================

محصولات جدید فروشگاه تاپ گل ویژه جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

ویرایش توسط Amin-TopGoal : 14-09-2009 در ساعت 00:42.

تبليغات

قدیمی 15-09-2009, 11:22   #2
Alessandro Alessandro آنلاین نیست.
من ایرانی ام

Alessandro آواتار ها

با سلام
دوستان من نمیتونم از لینک مستقیم ها دانلود کنم البته با IDM میشد ولی بعد از یک مدتی برای من غیر فعال شده و الان که میخوام باFLASH GET دانلود کنم بازم به طور مستقیم دانلود نمیکنه نمیدونید مشکلش از کجا هست .
اگر راهنمایی کنید که ممنون میشم/

ویرایش توسط Alessandro : 15-09-2009 در ساعت 11:32. دلیل: ...

قدیمی 15-09-2009, 11:43   #3
Nastooh Nastooh آنلاین نیست.
iO SoNo iNteRiSTa

Nastooh آواتار ها

دومین کاربر فنی سایت در سال 88 دومین کاربر برتر سایت در سال 88

نقل قول:
L O S T نوشته است: نمایش پست ها
با سلام
دوستان من نمیتونم از لینک مستقیم ها دانلود کنم البته با IDM میشد ولی بعد از یک مدتی برای من غیر فعال شده و الان که میخوام باFLASH GET دانلود کنم بازم به طور مستقیم دانلود نمیکنه نمیدونید مشکلش از کجا هست .
اگر راهنمایی کنید که ممنون میشم/
بهترین نرم افزار واسه دانلود از تاپگل یا از راپیدشیر وقتی اشتراکش رو داری همیشه همین نرم افزار IDM بوده. میگه اینکه با Browser اینترنتت بخوای دانلود کنی. IDM تو احتمالا مدت رایگانش تموم شده و ازت میخواد فعالش کنی. لینکی گذاشتم رو دانلود کن، روی Patch کلیک کن، برو اونجایی که IDM رو نصب کردی و فایل IDMan.exe رو انتخاب کن، برنامه برات فعال میشه.

فوتبال رقص نیست که هر چه موزون تر، زیباتر باشد.
فوتبال یک نبرد است. محکم ، قدرتمند و شرافتمندانه بجنگ.

Grazie Inter, Grazie Moratti, Grazie Mourinho

5 May 2010 - Roma
16 May 2010 - Siena
22 May 2010 - Madrid

TREBLE

ویرایش توسط Nastooh : 15-09-2009 در ساعت 11:54.

6 تشکر شده توسط:
قدیمی 16-09-2009, 21:36   #4
mylovestevie mylovestevie آنلاین نیست.
عضو جدید

mylovestevie آواتار ها

سلام دوستان خسته نباشید آقا من نمی تونم گل ها را با رپید شیر دانلود کنم چون همش میگه از این آی پی داره استفاده میشه ( از خونه با دایال آپ می تونم ها و لی توی دانشگاه با وایرلس نمیشه )نمی شه گل ها را با مدیا فایر و یا سایت های دیگه بزارید ؟ این رپید شیر خیلی منو اذیت می کنه مرسی آقا دمتون گرم با این سایتتون

تشکر شده توسط:
قدیمی 17-09-2009, 11:20   #5
محراب محراب آنلاین نیست.
عضو جدید

محراب آواتار ها

کدک از کجا بگیرم؟

قدیمی 18-09-2009, 11:28   #6
Rossonery Rossonery آنلاین نیست.
سرپرست گفتگوی آزاد، لیگ برتر ایران
و همکار تاپ گل

Rossonery آواتار ها

سومین سرپرست برتر سایت در سال 88

نقل قول:
محراب نوشته است: نمایش پست ها
کدک از کجا بگیرم؟
جواب شما بالاتر داده شده:

نقل قول:
Amin-TopGoal نوشته است: نمایش پست ها

:: اجرای فایل ::

1. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ( حل مواردی چون عدم وجود تصویر در ویدئو و ... )
به پستی که لینک شده اگه رجوع کنید K-Lite-Codec و یه پلیر مجزا (KMP) برای دانلود با لینک مستقیم موجود هست.

ضمناً برای کسانی که به برنامه ی دانلود احتیاج دارند، در [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] پست آخرین ورژن IDM بهمراه کرک با لینک مستقیم قرار داده شده.

به کجا ها بَرَد این امید ما را؟ ... به کجاها برد ما را؟

نشد این عاشق سرگشته صبور ... نشد این مرغک پر بسته رها

به کجا می روم یارا؟
به کجا می برد مارا؟

ره این چاره ندانم به خدا .. به خدا ... نشود دل نفسی از تو جدا.. به خدا

به هوایت همه جا در همه حال ... به امیدی بگشایم شب و روز پر و بال

غم عشقت دل ما را .. غم عشقت دل ما را .... به کجا ها برد یارا؟

تشکر شده توسط:
قدیمی 19-09-2009, 02:11   #7
ACMilan ACMilan آنلاین نیست.
همکار فوتبال ایتالیا

ACMilan آواتار ها

مديران محترم اگه ميشه تو قسمت فايل هاي ويژه يك بخشو بزاريد به نام انيميشن هاي كوتاه تا هر كس كه داره بزاره و ما دانلود كنيم
البته اگه امكانش هست

Dinho & Pato & Ibra & Robinho . This Is The Dream

===================
اگه کارت الجزیره میخوای بدو بیا پیغام خصوصی بده

تشکر شده توسط:
قدیمی 27-09-2009, 00:39   #8
Orange Orange آنلاین نیست.
Thiago Alcantara

Orange آواتار ها

سومین کاربر برتر سایت در سال 88

خسته نباشید یک پیشنهاد داشتم این لینک غیر مستقیم رو میشه رو netload.in هم آپلود کرد به نظرم سرعتش از همه بالاتره آخه من خودم تجربه دانلود ازش دارم برا free user هاش هم سرعتش نسبت به رپید شیر بهتره .
دانلود منیجر سرعتش تا 26 رفت برام با دانلود از netload.in ولی رپیدشیر حداکثر سرعتی که میده 18 هست حالا نمیدونم هر جور راحتین البته من آپلود نکردم تو netload.in شما باتجربه ها یک سری بزنید ببینید چجوریاست.

قدیمی 27-09-2009, 00:50   #9
Madridista Madridista آنلاین نیست.
عضو سایت

Madridista آواتار ها

قهرمان دومین دوره جام جهانی فانتزی فوتیران

نقل قول:
Orange نوشته است: نمایش پست ها
خسته نباشید یک پیشنهاد داشتم این لینک غیر مستقیم رو میشه رو netload.in هم آپلود کرد به نظرم سرعتش از همه بالاتره آخه من خودم تجربه دانلود ازش دارم برا free user هاش هم سرعتش نسبت به رپید شیر بهتره .
دانلود منیجر سرعتش تا 26 رفت برام با دانلود از netload.in ولی رپیدشیر حداکثر سرعتی که میده 18 هست حالا نمیدونم هر جور راحتین البته من آپلود نکردم تو netload.in شما باتجربه ها یک سری بزنید ببینید چجوریاست.
به نظرم سرعت نباید زیاد ملاک باشه.بحث ماندگاری گلهاست که راپید حرف اولو میزنه. بیشتر سرور ها فایلهارو بعد از یه مدت پاک میکنند اما راپید اینطور نیست . حالا نمیدونم این اپلود سنتری که شما میگی چقدر بتونه توی این زمینه کمک حال همکارا باشه.آپلود کردن تو سرور غیر مستقیم سلیقه هرکدوم از همکاراس

قدیمی 27-09-2009, 02:18   #10
panda panda آنلاین نیست.
عضو جدید

panda آواتار ها

سلام خدمت شما مدیران عزیز.
من سینا هستم و خیلی وقته عضو سایت هستم و خیلی از زحمات شما ممنونم من تازگی یه مشکل با ویدئو ها پیدا کردم من تا الان مشکلی نداشتم ولی بعد اینکه ویندووز عوض کردم الان نمیتونم ویدئو هارو ببینم با اینکه مدیا پلیر کلاسیک هم دارم ولی با این برنامه هم ویدئو باز نمیشه میشه یه راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش