![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25,383 تشکر شده در 4,018 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان فرانچسکو توتی
|
به نام خدا هر گونه مشکل، سوال، انتقاد و پیشنهاد درباره بخش تاپ گل و دانلود گلها داشتید در این تاپیک مطرح کنید. پست هایی که با موضوعات ذکر شده در تاپیک گلها ارسال بشه به این تاپیک منتقل خواهد شد. :: دانلود فایل :: 1. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] 2. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ( مخصوص کاربران ویژه ) 3. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] :: اجرای فایل :: 1. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ( حل مواردی چون عدم وجود تصویر در ویدئو و ... ) با تشکر =================================== محصولات جدید فروشگاه تاپ گل ویژه جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا][فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ![]() ویرایش توسط Amin-TopGoal : 14-09-2009 در ساعت 00:42. |
|
|
|
| 15 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#2 |
![]()
2,277 تشکر شده در 890 پست
بازیکن محبوب:
Mesut Özil &Alessandro Del Piero&Frank Lampard
مربی محبوب: Luigi Del Neri &Carlo Ancelotti&
حالت من:
|
با سلام
دوستان من نمیتونم از لینک مستقیم ها دانلود کنم البته با IDM میشد ولی بعد از یک مدتی برای من غیر فعال شده و الان که میخوام باFLASH GET دانلود کنم بازم به طور مستقیم دانلود نمیکنه نمیدونید مشکلش از کجا هست . اگر راهنمایی کنید که ممنون میشم/ ![]() ویرایش توسط Alessandro : 15-09-2009 در ساعت 11:32. دلیل: ... |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
10,989 تشکر شده در 2,098 پست
بازیکن محبوب:
زانتی - زامورانو - استانکوویچ
مربی محبوب: ژوزه مورینیو
|
نقل قول:
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] فوتبال رقص نیست که هر چه موزون تر، زیباتر باشد. فوتبال یک نبرد است. محکم ، قدرتمند و شرافتمندانه بجنگ. ![]() ![]() Grazie Inter, Grazie Moratti, Grazie Mourinho 5 May 2010 - Roma 16 May 2010 - Siena 22 May 2010 - Madrid TREBLE ویرایش توسط Nastooh : 15-09-2009 در ساعت 11:54. |
|
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#4 |
![]()
22 تشکر شده در 10 پست
بازیکن محبوب:
کاکا استیوی جرارد
مربی محبوب: آرسن ونگر کلینزی
|
سلام دوستان خسته نباشید آقا من نمی تونم گل ها را با رپید شیر دانلود کنم چون همش میگه از این آی پی داره استفاده میشه ( از خونه با دایال آپ می تونم ها و لی توی دانشگاه با وایرلس نمیشه )نمی شه گل ها را با مدیا فایر و یا سایت های دیگه بزارید ؟ این رپید شیر خیلی منو اذیت می کنه مرسی آقا دمتون گرم با این سایتتون
|
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#5 |
![]()
0 تشکر شده در 0 پست
بازیکن محبوب:
كريستيّنو رونالدو
مربی محبوب: مرفاوي
|
کدک از کجا بگیرم؟
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
و همکار تاپ گل ![]() ![]() ![]() ![]()
|
جواب شما بالاتر داده شده:
نقل قول:
ضمناً برای کسانی که به برنامه ی دانلود احتیاج دارند، در [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] پست آخرین ورژن IDM بهمراه کرک با لینک مستقیم قرار داده شده. به کجا ها بَرَد این امید ما را؟ ... به کجاها برد ما را؟ نشد این عاشق سرگشته صبور ... نشد این مرغک پر بسته رها به کجا می روم یارا؟ به کجا می برد مارا؟ ره این چاره ندانم به خدا .. به خدا ... نشود دل نفسی از تو جدا.. به خدا به هوایت همه جا در همه حال ... به امیدی بگشایم شب و روز پر و بال غم عشقت دل ما را .. غم عشقت دل ما را .... به کجا ها برد یارا؟ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]()
6,080 تشکر شده در 1,768 پست
بازیکن محبوب:
تمام میلانی ها
مربی محبوب: هيچكس
حالت من:
|
مديران محترم اگه ميشه تو قسمت فايل هاي ويژه يك بخشو بزاريد به نام انيميشن هاي كوتاه تا هر كس كه داره بزاره و ما دانلود كنيم
البته اگه امكانش هست Dinho & Pato & Ibra & Robinho . This Is The Dream =================== اگه کارت الجزیره میخوای بدو بیا پیغام خصوصی بده ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
خسته نباشید یک پیشنهاد داشتم این لینک غیر مستقیم رو میشه رو netload.in هم آپلود کرد به نظرم سرعتش از همه بالاتره آخه من خودم تجربه دانلود ازش دارم برا free user هاش هم سرعتش نسبت به رپید شیر بهتره .
دانلود منیجر سرعتش تا 26 رفت برام با دانلود از netload.in ولی رپیدشیر حداکثر سرعتی که میده 18 هست حالا نمیدونم هر جور راحتین البته من آپلود نکردم تو netload.in شما باتجربه ها یک سری بزنید ببینید چجوریاست. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() ![]()
2,901 تشکر شده در 964 پست
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
8 تشکر شده در 8 پست
بازیکن محبوب:
لیونل مسی-استیون جرارد-کریم باقری-علی کریمی-جواد کاضمیان-رونالدینهو
مربی محبوب: علی دایی -فرگوسن-گواردیولا
|
سلام خدمت شما مدیران عزیز.
من سینا هستم و خیلی وقته عضو سایت هستم و خیلی از زحمات شما ممنونم من تازگی یه مشکل با ویدئو ها پیدا کردم من تا الان مشکلی نداشتم ولی بعد اینکه ویندووز عوض کردم الان نمیتونم ویدئو هارو ببینم با اینکه مدیا پلیر کلاسیک هم دارم ولی با این برنامه هم ویدئو باز نمیشه میشه یه راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ ![]() |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|