FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال خارجی > فوتبال اسپانیا > آرشیو > والنسیا > 2010-2009
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-02-2010, 19:57   #301
silvilla silvilla آنلاین نیست.
عضو سایت

silvilla آواتار ها

نقل قول:
دیروز یه جا خوندم فرناندز تو تست پزشکی اینتر میلان به علت تورم رباط رد شد و قرارداد منتفی شد پس فعلا تو باشگاه میونده
بله درست میگی . فرناندز دوباره به والنسیا برگشته و کلا رفتنش به اینتر منتفی شد ولی احتمال داره بره به پرتغال مثلا به لیسبون

میشکنم آینه رو تا دوباره نخواد از گذشته ها حرف بزنه ، آینه میشکنه هزار تیکه میشه اما باز تو هر تیکش عکس منه !!!

road to happiness ? !!! what about love

4 تشکر شده توسط:
تبليغات

قدیمی 02-02-2010, 22:04   #302
VCF BATS VCF BATS آنلاین نیست.
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

آسير دل اورنو هم در آخرين روز نقل و انتقالات به صورت قرضي والنسيا را به مقصد وايادوليد ترك كرد.

وايادوليد كه وضعيت خوبي در جدول ندارد،اميد وار است به كمك دل اورنو در لاليگا بماند.

دل اورنو

5 تشکر شده توسط:
قدیمی 11-02-2010, 21:50   #303
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

ديويد ويا ستاره ي والنسيا در مورد حضورش در والنسيا براي فصل آينده گفت:اين تابستان هم اتفاقي نمي افتد و من در والنسيا خواهم ماند.به جام جهاني فكر مي كنم نه به انتقال به تيم ديگري.

ما بايد تمام تلاشمان را براي ليگ اروپا و كسب سهميه ليگ قهرمانان را بكنيم.

اما اين در حالي است كه يكي از منابع خبري به نقل از ويا گفته كه وي در مورد پيوستن به بارسلونا در فصل آينده گفته:همه چيز به اين فصل بستگي دارد و امكان پيوستنم به بارسلونا وجود دارد.

ويا

اور بانگا هافبك آرژانتيني والنسيا كه فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشته گفت:تا به اينجاي دوران فوتبالم انقدر آماده نبوده ام.من تمام تلاشم را ميكنم تا براي جام جهاني در ليست پاياني مارادونا باشم.

من فصل پيش كه به صورت قرضي در اتلتيكو مادريد گذراندم بسيار برايم مفيد بود و تجربه ي زيادي كسب كردم.تا جام جهاني زياد باقي مانده و اميدوارم اوناي امري به من مثل گذشته فرصت بازي دهد تا بتوانم به تيم ملي دعوت شوم.

بانگا

ویرایش توسط VCF BATS : 11-02-2010 در ساعت 22:05. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد

5 تشکر شده توسط:
قدیمی 15-02-2010, 14:15   #304
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

طبق نظر سنجی سایت دیوید ویا عنوان محبوب ترین بازیکن والنسیا را به خود اختصاص داد.

1-دیوید ویا 27 رای 45%

2-ویسنته 15 رای 25%

3-خواکین 6رای 10%

3-مارچنا 6 رای 10%

5-سیلوا 4 رای 8%

6-باراخا 1 رای 2%

7-پابلو 0 رای 0%

7-ماتا 0 رای 0%

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 20-02-2010, 23:18   #305
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

تياگو كارلتو مدافع برزيلي و 20 ساله والنسيا كه به صورت قرضي در الچه به سر مي برد و تا سال 2014 با والنسيا قرار داد دارد،با فسخ قرارداد خود به صورت بازيكن آزاد به سائوپائولوي برزيل پيوست.طبق اين قرارداد اگر كارلتو به تيم ديگري برود،درصدي از مبلغ قرارداد به والنسيا خواهد رسيد.

كارلتو فقط يك بازي براي والنسيا كرد.آن هم به عنوان بازيكن تعويضي در فصل قبل مقابل مالاگا در مستايا كه به تساوي 1-1 انجاميد.

كارلتو در تمرينات ابتداي فصل گفته بود كه ميخواهم با والنسيا بمانم و در والنسيا تجربه كسب كنم اما امري او را كنار گذاشت.در الچه هم با مربي الچه مسكل پيدا كرد و خيلي كم بازي كرد.در تعطيلات زمستاني هم در جلسه اي كه با مسئولان والنسيا داشت،ترجيح داد در همان الچه بماند.

وي به روبرتو كارلوس جديد معروف بود اما در اين يك سال هيچ نشانه اي از اين لقب ديده نشد!

كارلتو

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 21-02-2010, 21:48   #306
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

جرمي متيو مدافع چپ والنسيا كه دربازي با بروژ بلژيك مصدوم شد،به گفته ي پزشكان تا 3 ماه از ميادين دور خواهد بود.

حالا والنسيا مدافع چپ تخصصي ندارد و اگر الكسيس به بازي با ختافه نرسد،مادورو در سمت چپ بازي خواهد كرد

متيو

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 23-02-2010, 12:54   #307
Lvp Boy Lvp Boy آنلاین نیست.
عضو سایت

Lvp Boy آواتار ها

سه امتیاز دیگر برای والنسیا

دوشنبه شب ، شاگردان اونای امری موفق شدند تا با نتیجه 1-2 مقابل ختافه به برتری برسند.

سایت گل- والنسیا دیشب و در ورزشگاه مستایا، توانست به لطف دو گل ویا، مقابل ختافه به پیروزی برسد. این در حالی است که والنسیا نیم ساعت پایانی دیدار را به دلیل اخراج الکسیس، ده نفره به بازی می پرداخت.بااین وجود، شاگردان امری توانستند به پیروزی و سه امتیاز پرارزشی دست یابند.
داوید ویا، قطعا برترین ستاره تیمش بود که در دقیقه 39 اولین گل تیمش را به ثمر رساند و در دقیقه 52 نیز برای دومین بار برای والنسیا به گل رسید.
مانو در دقیقه 76 و زمانی که والنسیا ده نفره کار را دنبال می کرد، تک گل ختافه را به ثمر رساند.
بدین ترتیب و در پایان رقابتهای هفته بیست و سوم لالیگا، بارسلونا با 58 امتیاز صدرنشین است. رئال مادرید 56 امتیازی در رده دوم قرار دارد و والنسیا (46) ، سویا (42)، دپورتیوو (38) ومایورکا (37) دررده های بعدی می باشند

اندكي صبر سحر نزديك است!

5 تشکر شده توسط:
قدیمی 25-02-2010, 16:50   #308
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

ویا رائول را سد راهش نمی داند

داوید ویا، ستاره باشگاه والنسیا هیچ مشکلی با رائول، اسطوره باشگاه مادریدی ندارد

سایت گل- صحبتهای اخیر شوستر در مورد مخالفت بازیکنان تیم مادریدی برای خریداری داوید ویا، باعث شده که عده ای فکر کنند که رائول اسطوره باشگاه کهکشانی که یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان این تیم نیز هست، با این انتقال مخالفت کرده است ولی ستاره باشگاه والنسیا از شنیدن چنین شایعاتی تنها می خندد.
ویا در گفتگو با روزنامه مارکا گفت:« این شایعه صحت ندارد. محال است که بازیکنی در حدو اندازه های رائول ،با شخصیتی که من از او در داخل و خارج از زمین مسابقه سراغ دارم، چنین صحبتهایی را در مورد من انجام داده باشد.من همیشه رابطه بسیار خوبی با رائول داشته ام، هر چند که به ندرت در کنارهم در اردوی تیم ملی بوده ایم.»
ویا در ادامه صحبتهایش در مورد شایعات بازار نقل و انتقال تابستانی گفت:« پیش از رقابتهای یورو سران باشگاه در مورد قیمتم سوال کردند و من در آن زمان فکر کردم که سران والنسیا قصد فروش مرا دارند ولی وقتی از تعطیلات بازگشتم، بیسنته سوریانو به من گفت که او نمی خواهد که من والنسیا را ترک کنم و بدین ترتیب تمام شک و شبهات برایم از بین رفت.»

تشکر شده توسط:
قدیمی 02-03-2010, 15:04   #309
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

داور اتلتیکو – والنسیا محروم شد

پرس بوررول، داور دیدار اتلتیکومادرید – والنسیا و دستیارش به دلیل قضاوت پراشتباهشان در این دیدار،
از قضاوت دیدار بعدی که دیدار اوساسونا – ختافه است محروم شدند.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پرس بوررول، داور دیدار اتلتیکو مادرید – والنسیا با قضاوت ضعیفی که در جریان این دیدار داشت، باعث شد تا مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، او و دستیارش را از قضاوت در دیدار اوساسونا – ختافه که در هفته بعد رقابتهای لالیگا برگزار می شود و قضاوت آن برعهده او قرارداده شده بود محروم سازند.
طبق برنامه ریزی های انجام شده، بوروول می بایست دیدار اوساسونا و ختافه را سوت بزند ولی کمیته داوری اسپانیا در گزارشی اعلام کرد که مخوتو گونسالس و نووا روبلس جای این داور و دستیارش را در جریان دیدار اوساسونا و ختافه پر خواهند کرد.
این اولین باری نیست که بوررول با چنین محرومیتی مواجه می شود و فصل گذشته به دلیل قضاوت پراشتباهش در دیدار رئال مادرید مقابل اوساسونا حدود یک ماه محروم بود.

قدیمی 02-03-2010, 17:53   #310
عضو سایت

VCF BATS آواتار ها

امری : اتلتیکو برتر از ما بود

مربی والنسیا در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش نباید برای عملکرد ضعیفش در دیدار یکشنبه شب دنبال بهانه باشد

سایت گل- اونای امری، مربی والنسیا در صحبتهایی از انتقاد از داور دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل اتلتیکو مادرید اجتناب کرد و تنها به گفتن اینکه تیمش قدرت و توان لازم برای غلبه برتیم میزبان را نداشته، بسنده کرد.
والنسیا در دیدار یکشنبه شب خود از سری دیدارهای هفته بیست و چهارم لالیگا با نتیجه 1-4 مغلوب میزبانش اتلتیکومادرید شد. والنسیا درابتدا با گل داوید سیلوا از حریف خودپیش افتاد ولی با اخراج مارچنا اوضاع برای تیم میهمان سخت تر شد و در نیمه دوم نیز میگل، دیگر بازیکن والنسیا با دریافت کارت قرمز مجبوربه ترک زمین مسابقه گردید.
امری در صحبتهایی در کنفرانس خبری در پایان این بازی گفت:« بازی لحظات حساسی داشت و اخراج بازیکنان ما یکی از آن صحنه ها بود.پس از آن بود که بازیکنان اتلتیکو برنامه ریزی کردند که بازی بهتری را به نمایش بگذارند و به مراتب برتر از ما عمل می کردند، به ویژه زمانی که بازیکن ما از زمین مسابقه اخراج شد، آنها راه خود برای رسیدن به پیروزی را پیدا کردند. ما امیدوار بودیم که بتوانیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم ولی متاسفانه این طور نشد و اتلتیکو نسبت به ما تیم برتر میدان بود.»
مربی جوان والنسیا در پایان صحبتهایش گفت:« اخراج مارچنا ، جریمه ای سنگین بود.نمی توان گفت که او به قصدی به جز زدن توپ جلو رفته بود. البته شکست نتیجه عادلانه ای برای ما بود ولی نباید به دنبال بهانه باشیم. »

پاسخ

برچسب ها
اخبار.مصاحبه.والنسیا

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش