![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
![]()
3,427 تشکر شده در 980 پست
بازیکن محبوب:
David villa & Mesut Ozil And VCF players
|
سرمربى تيم والنسيا پيروزى مقابل بوخوم آلمان را نشانه اى مثبت توصيف كرد.
اوناى امرى عنوان كرد: والنسيا آماده قهرمانى در لاليگا است و براى همين وارد ميدان مى شويم. وى افزود: تبليغات منفى از سوى شكست خوردگان در سطح مديريت صورت مى گيرد اما هواداران واقعى ما را در ميدان ارزيابى مى كنند و با حاشيه ها كارى ندارند. امرى تصريح كرد: اين يك شروع خيلى خوب براى ما بود. اطمينان دارم پايانى خوب نيز در انتظار ما است. |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,837 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
بازیکنان ملی پوش اسپانیایی والنسیا دیروز در استقبال هواداران والنسیا به والنسیا آمدند تا به امرلو هلند بروند و به بقیه ملحق شوند .
در مصاحبه هایی که با آنان شد هدف اصلی خود را قهرمانی این فصل لالیگا می دانستند و هر گونه شایعه جدایی از تیم را تکذیب کردند. ![]() ![]() ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#13 |
![]()
بازیکن محبوب:
|
«ديويد آلبلدا» از بابت اخراج خوان سولر رئيس پيشين باشگاه والنسيا بسيار مسرور شده و به يكى از شبكه هاى راديويى اسپانيا گفت:« از اين بابت بسيار خوشحال هستم.»
هنوز ۲۴ ساعت از اخراج سولر نگذشته بود كه آلبلدا يكى از بازيكنان كهنه كار تيم والنسيا خوشحالى خود را پيرامون اين مساله عنوان كرد. هافبك۳۰ ساله اسپانيايى درگفت وگو با شبكه ى راديويى Nou كشور اسپانيا گفت: از هر لحاظ جدايى سولر از والنسيا باعث خوشحالى من است اما آرزو مى كردم كه اى كاش اين اتفاق زودتر رخ مى داد. آلبلدا كه با اخراج سولر در انتظار تغيير و تحول هاى بسيارى در باشگاه بحران زده والنسيا است در ادامه گفت:« با بركنارى سولر و پرسنل پير و فرسوده اش، تغييرها به آرامى در شرف وقوع هستند. بركنارى سولر بلافاصله سوريانو رئيس جديد باشگاه را نقطه توجه قرار مى دهد اما بايد منتظر بمانيم و ببينيم كه آيا او به معناى حقيقى توانايى عملكرد مستقل بدون دخالت هاى سولر را دارد؟!» آلبلدا خاطرنشان كرد: «وجود سولر در باشگاه آسيب هاى زيادى به من زد. من نمى خواهم براى باشگاه دردسرساز باشم اما حالا كه او رفته است ديگر هيچ مشكلى در والنسيا به چشم نمى خورد. خصومت هاى شخصى حاكم در والنسيا به همه ما صدمه زيادى زد اما حالا بايد به آينده نگريست.» آلبلدا در پايان با اشاره به گفت وگوهاى آينده با رئيس جديد باشگاه گفت:«اگر آنها بر اين باور باشند كه من بايد تيم را ترك كنم، اين كار را خواهم كرد اما اگر به توافق برسيم مى توانم در والنسيا باقى بمانم و تمامى تلاشم را براى بهبود بخشيدن به وضعيت موجود انجام دهم.» |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() ![]()
583 تشکر شده در 236 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا--داوید سیلوا-ماتا-مندیتا-آیمار-ویسنته-کانيزرس
مربی محبوب: بنیتز
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
1,087 تشکر شده در 425 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا
|
بیچاره آلبیول.تولدش 85 هست بیچاره کردیدش 28و30 و... ![]() اگه منظور آلبلدائه که آره بابا,سنش بالاست داداش ویرایش توسط valen : 03-08-2008 در ساعت 00:29. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
بازیکن محبوب:
|
نقل قول:
آلبلدا هم 30 سال که اون خبر هم مربوط به آلبلدا بود، نمیدونم آلبیول از کجا اومد ![]() ویرایش توسط Murciélago : 03-08-2008 در ساعت 10:50. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
583 تشکر شده در 236 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا--داوید سیلوا-ماتا-مندیتا-آیمار-ویسنته-کانيزرس
مربی محبوب: بنیتز
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
بازیکن محبوب:
|
سرمربى تيم فوتبال والنسيا با وجود شكست در ديدار دوستانه مقابل مونشن گلادباخ آلمان نسبت به آينده خوش بين است.
اوناى امرى، سرمربى والنسيا كه قرار است اين تيم را از بحران خارج كرده و كارهاى اشتباه رونالد كومان را جبران كند، پس از شكست مقابل مونشن گلادباخ اظهار داشت: بازى مفيدى بود و توانستيم برخى تاكتيك هاى جديد را در زمين پياده كنيم. وى ادامه داد: گلادباخ تيم خوبى است و خيلى با انگيزه مقابل ما بازى كرد. هواداران خيلى خوبى هم دارد و طورى تيمشان را تشويق مى كردند که تصور نمى كرديم در يك بازى دوستانه مقابل آنها ايستاده ايم. |
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#19 |
![]() ![]()
1,087 تشکر شده در 425 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا
|
حرف زدنش از کومان خیلی بهتره.مردک هلندی حرف میزد نمیشد بهش فحش ندی
![]() بازی با شالکه از جام باشگاهها حذف شدیم گفته بود خوشحالم که خط دفاعیمون پیشرفت کرد و گل نخوردیم بازی 0-0 شد ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,837 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
هافبک قدیمی تیم ملی اسپانیا و باشگاه والنسیا اعلام کرد که با توجه به جو خوب باشگاه و رفع مشکلات مالی و آمادگی و همدلی بازیکنان علاقه ام برای ماندن در مستایا دو چندان شده و دوست دارم تا پایان دوران بازیگریم برای والنسیا بازی کنم .
--------------------------------------------------------------------- می رفت یا نمی رفت فرقی نداشت . ![]() ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| اخبار.مصاحبه.والنسیا |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|