![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]()
3,167 تشکر شده در 900 پست
تيم محبوب: RealMadrid Y España
بازیکن محبوب:
Raul-Guti-San Iker-Juanito Maravilla-Manolo Sanchis-Fernando Hierro-Zinedine Zidane-Hugo Sanchez-Sergio Ramos Y Todas Las Leyendas Madridistas
مربی محبوب: Miguel Muñoz-Vicente Del Bosque-Fabio Capello-Jose Mourinho Y Todos Que Han Dado Alegria Al Madridismo
حالت من:
|
سلام
تو این تایپیک خبرهای عمومی باشگاه والنسیا رو قرار بدید.خبرهایی از جمله خرید یا فروش یا ساخت ورزشگاه یا خبر در مورد کادر مدیریتی و ازین دست.از گذاشتن خبرهای غیرمربوط خودداری کنید چون در اسرع وقت منتقل خواهد شد. پیشاپیش از همکاریتون متشکرم. Se Va Una Leyenda De La Historia Madridista Don Raul Gonzalez Blanco El Mito Del Madridismo Don Raul Gonzalez Blanco El Caballero Madridista Gracias Capitan،Gracias El Gran 7 Del Bernabeu Gracias Para Todo.Bernabeu Fue،Es y Sera Tu Casa Para Siempre Quedaras Por Siempre En Nuestro Corazon El Capitan ویرایش توسط Mortezaa : 16-07-2008 در ساعت 01:40. |
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#2 |
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]()
3,167 تشکر شده در 900 پست
تيم محبوب: RealMadrid Y España
بازیکن محبوب:
Raul-Guti-San Iker-Juanito Maravilla-Manolo Sanchis-Fernando Hierro-Zinedine Zidane-Hugo Sanchez-Sergio Ramos Y Todas Las Leyendas Madridistas
مربی محبوب: Miguel Muñoz-Vicente Del Bosque-Fabio Capello-Jose Mourinho Y Todos Que Han Dado Alegria Al Madridismo
حالت من:
|
سلام
تو این بخش هم میتونید تمام خبرها و حواشی زندگی شخصی و فوتبالی بازیکنان والنسیا و مصاحبه های مختلفشون رو درباره ی مسائل مختلف قرار بدید.از گذاشتن خبرهای غیرمربوط و تکراری هم خودداری کنید تا مجبور به حذف یا انتقالشون نشم. پیشاپیش از همکاریتون متشکرم. Se Va Una Leyenda De La Historia Madridista Don Raul Gonzalez Blanco El Mito Del Madridismo Don Raul Gonzalez Blanco El Caballero Madridista Gracias Capitan،Gracias El Gran 7 Del Bernabeu Gracias Para Todo.Bernabeu Fue،Es y Sera Tu Casa Para Siempre Quedaras Por Siempre En Nuestro Corazon El Capitan |
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#3 |
![]() ![]()
1,669 تشکر شده در 662 پست
بازیکن محبوب:
،خودم،بانگا،ویا،سیلوا،خواکین،ویسنته،کلا والنسیا و یه سری دیگه
مربی محبوب: بنیتز،امری،هیدینگ،کوپر،از حق نگذریم دنیزلی هم بد نیست.
|
اینم اولین خبر
![]() والنسیا قراره 4 بازی دوستانه انجام بده که مشخصاتشون اینه: July 23rd: Trip to Ermelo (Holland) to start the stage. July 26th: Friendly match Bochum – Valencia CF (6.00 pm) August 2nd: Friendly match Borussia M. – Valencia CF (3.30 pm) August 3rd: Return to Valencia from Düsseldorf (Arrival at 1:50 pm) August 8th: Trip to Newcastle August 9th: Friendly match Newcastle – Valencia CF حرفی داری؟ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
1,669 تشکر شده در 662 پست
بازیکن محبوب:
،خودم،بانگا،ویا،سیلوا،خواکین،ویسنته،کلا والنسیا و یه سری دیگه
مربی محبوب: بنیتز،امری،هیدینگ،کوپر،از حق نگذریم دنیزلی هم بد نیست.
|
والنسیا بعد از انجام بازیهای دوستانه در 12 آگوست به مستایا برمیگرده تا برای بازی در مقابل رئال مادرید در رقابت های سوپر جام اسپانیا شرکت کنه.
August 16th or 17th: Valencia CF –Real Madrid (Spain’s Super Cup first leg match) August 23rd or 24th: Real Madrid – Valencia CF (Spain’s Super Cup second leg match حرفی داری؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,837 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
میگل آنگل آنگولو بازیکن اسبق تیم ملی اسپانیا و والنسیا در خصوص فصل بعد لالیگا گفت که دوست دارد به دوران اوجش در مستایا بازگردد.
وی در خصوص دور ماندن زیاد و اخراج موقت توسط رونالد کومان اظهار داشت که بدترین شرایط روحی را بسر می برد و همراه با آلبدا و کانیزارس سرگردان بود. او همه چیز را فراموش کرده و تنها فکرش حضوری قدرتمند برای قهرمانی در جام هاست. امری در مورد آنگولو گفت که او بازیکن خوب و با استعدادی است اما در حقش ظلم شده است. اگر شرایط خوبی را داشته باشد می تواند یکی از کلیدی ترین بازیکنان والنسیا در فصل آتی شود. ![]() ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز ویرایش توسط Valencia : 16-07-2008 در ساعت 23:14. |
|
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
با تاكيد بر علاقه قلبي به والنسيا
ويا: جاي ديگري ندارم كه بروم خبرگزاري فارس: مهاجم گل زن والنسيا هرگونه احتمال انتقال از تيمش به يك باشگاه ديگر را قويا تكذيب كرد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، داويد ويا آقاي گل يورو 2008 از باشگاههاي رئال مادريد، بارسلونا، اتلتيكو مادريد، آ.ث ميلان ايتاليا,تاتنهام,لیورپول و چلسي انگليس پيشنهادات رسمي و بسيار وسوسه برانگيزي دارد؛ اما نميخواهد والنسيا را ترك كند. وي گفت: درست است پيشنهادات خوبي دارم؛ اما واقعيت اين است كه جاي ديگري ندارم كه بروم و خانه اصلي من والنسيا است. ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#7 |
![]() ![]()
1,296 تشکر شده در 646 پست
|
خبرگزاري فارس: مدافع جلوزن تيم ملي فوتبال اسپانيا از بي توجهي مسئلان فوتبال كشورش بسيار ناراحت است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آسير دل اورنو گفت: از ديد من مقامات فوتبال اسپانيا بسيار زود همه چيز را فراموش مي كنند. به عنوان مثال اطمينان دارم كه اكنون تمام مسئولين فدراسيون فوتبال اسپانيا آراگونس را فراموش كرده اند. وي افزود: براي فوتبال اسپانيا خيلي زحمت كشيده ام و اكنون براي گفتن برخي ناگفته ها بايد از روزنامه ها وقت قبلي بگيرم و اين صحيح نيست. در فكر درخششي دوباره هستم و كاري مي كنم مرا دوباره به ياد بياورند. دل اورنو اكنون بازيكن والنسيا است و تلاش مي كند درخشش قابل قبولي در فصل آينده داشته باشد. Tener a mucha la honroso barça به بارسلون شرافتمند افتخار میکنیم ویرایش توسط Mortezaa : 20-07-2008 در ساعت 18:06. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
166 تشکر شده در 94 پست
بازیکن محبوب:
رونالدینهو.مسی.کاکا.داويد ويا. ژاوی.تورس.علی کریمی
مربی محبوب: فرگوسن.گاس هیدینگ.پپ گواردیولا.علی دایی
|
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا معتقد است اين تيم ميتواند در لاليگا امسال به قهرماني برسد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خواكين اظهار داشت: بايد از صفر شروع كنيم. والنسيا استحقاق قهرماني را دارد. وي ادامه داد: موظفيم هواداران را راضي نگهداريم. والنسيا را خانه خود مي دانم و قصد ترك اين تيم بزرگ و پرهوادار را ندارم. اين بازيكن عنوان كرد: نمي خواهم توجهي به شايعات داشته باشم چرا كه مطالب منتشر شده در رسانه ها و مطبوعات تشابهي با آنچه كه از مديران مي شنويم، ندارند. خواكين افزود: بازيكنان خيلي خوبي در والنسيا عضويت دارند كه پس از يورو 2008 به بلوغ كاملي در فوتبال حرفه اي رسيده اند. نبايد اين بازيكنان را از دست داد و برعكس، بايد براي حفظ آنها كوشيد. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
3,427 تشکر شده در 980 پست
بازیکن محبوب:
David villa & Mesut Ozil And VCF players
|
مهاجم سابق تيم ملى اسپانيا در آستانه فصل جديد لاليگا به هواداران والنسيا وعده درخشش داد. خواكين سانچس بازيكن تحت غضب رونالدو كومان مربى ناموفق و سابق والنسيا، اين روزها به مهره قابل اعتماد و ارزشمند امرى سرمربى جديد اين تيم تبديل شده و فرصت درخشش در تركيب ثابت اين تيم را پيدا كرده است.
خواكين در اين باره گفت: بى ترديد براى رسيدن به اهداف تعيين شده راه بسيار سختى در پيش دارم. بايد گذشته را تكرار كنم و اين كار را خواهم كرد. وى افزود: خود را هم دوره مورينتس يا رائول نمى دانم كه ديگر در تيم ملى اسپانيا جايى براى خود متصور نباشم. امسال براى اثبات حقانيت جهت حضور در تيم ملى اسپانيا تلاش مى كنم و اطمينان دارم كه موفق خواهم شد. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
تیم فوتبال والنسیا در تعطیلات خود به همراه بازیکنان خود و برای اردوی چند روزه به آمستردام هلند سفر کرد.
در این سفر بازیکنان ملی پوش اسپانیایی غایب هستند و دیر تر به سایر بازیکنان ملحق می شوند. آنها پس از رسیدن به آمستردام با اتوبوس به منطقه ای بنام ارملو رفتند تا در آنجا اردویشان را برپا کنند و چند دیدار تدارکاتی نیز داشته باشند. لیست بازیکنانی که از اول همراه تیم در اردو هستد : دروازبانان :هیلدربراند - گواتا - سالوا(امید) دفاع ها :میگل - دوید ناوارو -لمبن(امید) -ایوان هلگرا - الکسیز -مورتی و دل هورنو هافبک ها :پابلو - خواکین - آلبلدا - ادو - باراخا - فرناندز - ویسنته مهاجمان :ماتا - آریزمندی - آنگولو - مورینتس - زیگیچ مارچنا و ویا و سیلوا و آلبیول تا چند روز آینده به جمع بقیه می پیوندند. ![]() منبع :سایت والنسیا ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز ویرایش توسط Valencia : 24-07-2008 در ساعت 12:49. |
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
![]() |
| برچسب ها |
| اخبار.مصاحبه.والنسیا |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|