![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#211 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,837 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
والنسيا به دنبال ميلان يووانويچ مهاجم صرب استاندارد ليژ بلژيك است.اين مهاجم 28 ساله در پايان فصل قراردادش با استاندارد ليژ به پايان مي رسد.از اين رو تيم هاي والنسيا،اتلتيكو مادريد،استون ويلا و اورتون به دنبال جذب وي هستند.وي در اين خصوص گفته:ترجيح مي دهم به والنسيا بيايم.من در حال حاضر از وضعيتم در ليژ راضي هستم.نيكولا زيگيچ مهاجم فعلي والنسيا در مورد پيوستن هم وطنش به والنسيا گفت:خريد ميلان بسيار به والنسيا كمك خواهد كرد.
والنسيا پيشنهاد 4.5 ميليون يورويي براي 3 سال و نيم به يوانويچ داده.يووانوويچ هم در آخرين مصاحبه ي خود گفته كه اين زمستان از بلژيك خارج نخواهم شد. ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#212 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
چند وقتی است که مسئولان والنسیا نگاه خودشون رو به ستاره ی صربستان یعنی میلان یووانوویچ معطوف کرده اند.به خصوص این که والنسیا در خط حمله دچار نقص بازیکن هست و همچنین یووانوویچ قرار دادش در زمستان امسال با باشگاهش تموم می شه و به عنوان بازیکن آزاد تلقی خواهد شد و والنسیا که خودش در بحران اقتصادی قرار داره ،می تونه این بازیکن رو به صورت رایگان به خدمت بگیره. آخرین پیشنهاد والنسیا برای یووانویچ مبلغ ۴.۵ ملیون در ساله که نسبت به بازیکنانی که در تیم هستند ،مبلغ بالایی به حساب میاد.مدت قرارداد پیشنهادی هم ۳ ساله.
دیوید ویا مهاجم دیگر والنسیا به تازگی در لیست ۳۰ نفره ی کسب عنوان توپ طلایی اروپا قرار گرفته و تنها نماینده ی خفاش ها به حساب میاد که در این باره فقط می تونم بگم که برای کل دنیا متاسفم که فقط به بازیکنهای تیم های سرمایه داری توجه می کنند و چون اون بازیکنان در تیم هایی مثل رئال و ... بازی می کنند ،اونها رو توی لیستاشون قرار می دهند تا از این طریق یک پولی هم از اون باشگاه دریافت کنند. ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#213 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
داويد سيلوا فروشي نيست والنسيا قصد دارد او را از تيمهاي ليگ برتري دور كند... سايت گل - داويد سيلوا هافبك تهاجمي والنسيا در زمستان از اين تيم جدا نخواهد شد. اين در حالي است كه منچستر يونايتد و چلسي به دنبال خريد او در پنجره نقل و انتقالات ژانويه هستند. مانوئل جورنته رييس والنسيا قصد فروش هيچ كدام از بازيكنان كليدي مستايا را در ژانويه ندارد و مي خواهد تيمش به ليگ قهرمانان فصل بعد برسد. والنسيا از فصل 08-2007 تاكنون در بزرگترين رقابت فوتبال اروپا حضور نداشته است و جورنته خواهان بازگشت سريع تيمش به ليگ قهرمانان است. تيم آنها اين فصل خوب كار كرده و توانسته مقابل بارسلونا، سويا و اتلتيكو مادريد، سه رقيب بزرگش بيشكست بماند. آنها از اين سه بازي پنج امتياز كسب كردند. •سيلوا از والنسيا نميرود اما اوضاع داويد ويا شايد بررسي شود. منچستر يونايتد و چلسي هر دو خواهان او هستند. ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#214 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
تیم فوتبال والنسیا با تمدید قرار داد خوان ماتا و شرایط این بازیکن موافقت کرد تا به همه ی شایعات چند روز اخیر مبنی بر انتقال ماتا به لیورپول و بارسا پایان دهد.حقوق ماهیانه ی ماتا به درستی اعلام نشد اما چیزی که مشخصه مبلغ بالاییه .چون پدر این بازیکن که وکیلش هم به حساب میاد عنوان کرده که این حقوق، تازه برازنده ی ماتا شده و ما الان بعد از جلسات اخیر احساس راحتی می کنیم
![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
|
#215 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
آلیخاندرو دومنیگز بازیکن آرژانتینی تیم روبن کازان روسیه که این روزها داره برای تیمش خوب کار میکنه،مورد توجه مسئولان والنسیا قرار گرفته.لیورنته عنوان کرده که خودش شخصا با این بازیکن برای انتقال به مستایا صحبت کرده و اختلاف بیشتر بر سر مسائل مالی است.آلیخاندرو خواهان ۲ ملیون یورو در ساله اما باشگاه به بازیکنان جدید بیشتر از ۱.۵ نمی ده .
![]() ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#216 |
![]() ![]()
696 تشکر شده در 188 پست
بازیکن محبوب:
ديويد سيلوا_ديويد ويا_ژاوي_علي كريمي_
مربی محبوب: فرگوسن__مورينيو__امري__علي دائي
|
به گزارش سایت گل سولدادو مهاجم ختافه در تابستان به عنوان جانشین ویا به والنسیا خواهد آمد.قیمت سولدادو 10 میلیون ذکر شده که اگر میکو هم به ختافه برود باید والنسیا 8 میلیون به ختافه بدهد.
اما مانوئل یورنته در مورد آینده ویا وسیلوا گفت:ما برای نیو مستایا که فصل آینده آماده می شود 180 میلیون نیاز داریم و 35 میلیون یورو برای چند ماه آینده نیاز داریم اما من با فروش ویا وسیلوا مخالفم .شاید مجبور شویم آن هارا بفروشیم. دیوید سیلوا هم مثل همیشه گفته که در والنسیا می مانم.اما ویا گفته که اگر از لیگ انلگیس درخواست داشته باشم به آن فکر خواهم کرد. اما از طرفی والنسیا نیم فصل باقی مانده از قرارداد قرضی تیاگو کارلتو مدافع چپ خود را که در الچه بازی می کرد را فسخ کرد.وی 5 بازی برای الچه کرد که 2 گل هم زد و هر دوی آن ها روی یک ضربه ی ایستگاهی بود. با این کار والنسیا آسیر دل اورنو که حقوق زیادی دریافت می کند را می فروشد یا به صورت قرضی به تیم دیگری می دهد. |
|
|
|
|
#217 |
![]() ![]()
719 تشکر شده در 285 پست
بازیکن محبوب:
.villa.GERRARD.TORRES
مربی محبوب: BENITEZ
|
سایت گل- مسئولان باشگاه والنسیا عزم خود را برای جذب ریکاردو کستا، بازیکن پرتغالی وولفسبورگ جزم کرده اند. این ستاره در پایان فصل جاری به عنوان بازیکن آزاد قادر خواهد بود تا به تیم مورد نظرش بپیوندد.
سران والنسیا پیشنهاد قراردادی 4 ساله را برروی میز قرار داده اند.این در حالی است که کستا به تازگی پیشنهاد پیوستن به گالاتاسرای را رد کرده.مسئولان والنسیا بلافاصله پس از ابراز تمایل این ستاره پرتغالی برای حضور در رقابتهای لالیگا برای جذب او وارد عمل شده اند. کستا اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که ترجیح می دهد تا فصل بعد را در لالیگا به فوتبالش ادامه دهد و گفته بود که اگر سران والنسیا برای جذب او وارد عمل شوند، لحظه ای در پیوستن به این تیم درنگ نخواهد کرد.او دراین رابطه گفت:« اگر فرناندو گومس با من تماس بگیرد و بگوید که خواهان جذب من است، حتی برای یک دقیقه هم فکر نمی کنم. سوار هواپیما می شوم و برای امضای قرارداد به والنسیا می روم. من پیشنهاد تیم گالاتاسرای را رد کردم، چرا که می خواهم در بهترین لیگ دنیا به بازی بپردازم که از نظر من رقابتهای لالیگاست. ذهنیت خوبی از سران باشگاه والنسیا و این شهر دارم. با توجه به اطلاعاتی که کسب کرده ام دوست دارم به والنسیا بروم و در استادیوم جدیدشان که در حال ساخت است به فوتبالم ادامه دهم.» اندكي صبر سحر نزديك است! |
|
|
|
|
#218 |
![]() ![]()
916 تشکر شده در 259 پست
بازیکن محبوب:
JUST EL NINO
مربی محبوب: بنیتس مورینیو
|
توافق سران بارسا و والنسیا بر سر ویا
به نظر می رسد که ستاره باشگاه والنسیا فصل بعد را در رختکن بارسلونا توپ خواهد زد سایت گل- طبق گزارشی اختصاصی که در روزنامه مارکا منتشر شده است، سران دو تیم والنسیا و بارسلونا توافق کرده اند تا در تابستان پیش رو، این ستاره اسپانیایی به نوکمپ بپیوندد. بر طبق این گزارش، این مهاجم به جمع شاگردان گواردیولا اضافه خواهد شد. این در حالی است که ویا سال گذشته نیز در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار داشت ولی مذاکرات با بن بست مواجه شد ولی اکنون این طور به نظر می رسد که سران دو باشگاه بایکدیگر به توافق رسیده اند و انتقال رسمی این بازیکن به رختکن بارسا در پایان رقابتهای این فصل اعلام خواهد شد. خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، خواهان آن بود تا پیش از پایان دوران مدیریتش در رختکن این تیم و پیش از برگزاری انتخابات در روز سیزدهم ژوئن، این معامله را به اتمام برساند. به علاوه او می خواست که تا پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی داوید ویا را خریداری نماید، چرا که قطعا در پایان این رقابتها قیمت او به مراتب افزایش خواهد یافت روزنامه مارکا در گزارش خود اعلام کرده که قیمت ویا حدود 40 میلیون یورو خواهد بود و البته در این میان معامله دوجانبه میان دو تیم نیز ممکن است. بدین ترتیب که الکساندر هلب(که فعلا به صورت قرضی در اشتوتگارت توپ می زند)و بویان کرکیچ نیز ممکن است روانه والنسیا شوند. ویا در رقابتهای این فصل سومین گلزن برتر لالیگاست و تاکنون 21 گل به ثمر رسانده و 6 بار کمتر از لیونل مسی، ستاره بارسا به گل رسیده است.[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] you'll never walk alone |
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|