![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]()
3,167 تشکر شده در 900 پست
تيم محبوب: RealMadrid Y España
بازیکن محبوب:
Raul-Guti-San Iker-Juanito Maravilla-Manolo Sanchis-Fernando Hierro-Zinedine Zidane-Hugo Sanchez-Sergio Ramos Y Todas Las Leyendas Madridistas
مربی محبوب: Miguel Muñoz-Vicente Del Bosque-Fabio Capello-Jose Mourinho Y Todos Que Han Dado Alegria Al Madridismo
حالت من:
|
سلام
همونطور که از عنوان تایپیک مشخصه تو این بخش فقط خبرها و حواشی مربوط به نقل و انتقالات و تمدید قرادادهای والنسیا رو قرار بدید.از گذاشتن خبرهای نامربوط و تکراری خودداری کنید تا مجبور به حذف یا انتقال اونا نشیم. پیشاپیش از همکاریتون متشکرم. Se Va Una Leyenda De La Historia Madridista Don Raul Gonzalez Blanco El Mito Del Madridismo Don Raul Gonzalez Blanco El Caballero Madridista Gracias Capitan،Gracias El Gran 7 Del Bernabeu Gracias Para Todo.Bernabeu Fue،Es y Sera Tu Casa Para Siempre Quedaras Por Siempre En Nuestro Corazon El Capitan ویرایش توسط Mortezaa : 16-07-2008 در ساعت 01:27. |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#2 |
![]() ![]()
583 تشکر شده در 236 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا--داوید سیلوا-ماتا-مندیتا-آیمار-ویسنته-کانيزرس
مربی محبوب: بنیتز
|
خوب اینم اولین خبر...اینتر یه پیشنهاد 20 میلیونی برای خرید سیلوا داد..بارسا هم چند ساعت بعد به علاقه ی خودش برای خرید سیلوا تاکید کرد...
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#3 |
![]() ![]()
1,669 تشکر شده در 662 پست
بازیکن محبوب:
،خودم،بانگا،ویا،سیلوا،خواکین،ویسنته،کلا والنسیا و یه سری دیگه
مربی محبوب: بنیتز،امری،هیدینگ،کوپر،از حق نگذریم دنیزلی هم بد نیست.
|
آسیر دل هورنو مدافع ارزشمند والنسیا که در فصل قبل به طور قرضی به اتلتیک بیلبائو رفته بود به تیم بازگشته و از اول این هفته تمریناتشو با تیم شروع کرده اون امید زیادی به قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم داره. در مصاحبه ای هم که با اونای امری سرمربی تیم صورت گرفته گفته که به احتمال زیاد دل هورنو در ترکیب قرار خواهد گرفت ولی باز این به عملکرد او در بازیهای دوستانه بستگی داره.
من به شخصه از دل هورنو خوشم میاد ولی حیف که سنش بالا رفته ![]() ![]() حرفی داری؟ ویرایش توسط Éver For Ever : 16-07-2008 در ساعت 02:52. |
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
583 تشکر شده در 236 پست
بازیکن محبوب:
داوید ویا--داوید سیلوا-ماتا-مندیتا-آیمار-ویسنته-کانيزرس
مربی محبوب: بنیتز
|
امروز هم valencia یه پیشنهاد 25 میلیونی برای خرید eto'o داد...البته ارزش این بازیکن 30 میلیون اعلام شده...احتمال اومدنش خیلی کمه...چون کلی باشگاه از کشورای دیگه دنبالشن...خودش هم که دوست نداره تو اسپانیا بمونه...
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,837 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
سرمربی و مدیر باشگاه والنسیا به دنبال جذب یک مکمل برای دوید ویا آقای گل یورو 2008 می گردند.با اینکه مورینس و ماتا و همچنین زیگیچ نیز مهاجمان دیگر والنسیا هستند اما باشگاه به دنبال میلیتو از زاراگوسا و یا اتوئو از بازسلونا است .
احتمال حضور میلیتو بسیار بیشتر است.زیرا خود میلیتو و دو باشگاه به توافقات اولیه رسیدند. اما با توجه به اینکه اتوئو دیگر علاقه ای به حضور در لالیگا ندارد احتمال آمدنش به مستایا ضعیف است. ![]() ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
پس از دوره ای چند ماه آلبلدا از والنسیا این بازیکن تصمیم گرفت که به دوباره به مستایا برگردد .
البلدا نیز یکی از بازیکنانی بود که توسط رونالد کومان به طور موقت از باشگاه اخراج شده بود. ![]() آلبلدای 30 ساله اظهار داشت با آنکه دوران خوبی را در فصل گذشته نداشته انون آماده گوش کردن به حرف های اونای امری است. او دیروز پس از مدتها به تمرینات پیوست. ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
1,296 تشکر شده در 646 پست
|
براي تكميل مهرههاي تهاجمي؛
والنسيا خواستار جذب ميليتو شد خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه والنسيا تلاش ميكنند مهاجم رئال ساراگوسا را به خدمت بگيرند. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ديه گو ميليتو، مهاجم گلزن و كليدي رئال ساراگوسا به خاطر افت شديد تيمش در فصول گذشته، قصد ترك آن را دارد. اين مهاجم آرژانتيني براي انتقال به والنسيا پيشنهادي معادل 14ميليون يورو دريافت كرده كه براي شرايط فعلي وي بسيار ايده آل و مناسب است. آگاپيتو ايگلسياس، مالك رئال ساراگوسا از آخرين تلاش براي حفظ ميليتو خبر داد، اما بعيد است قدرت مالي قابل رقابتي با والنسيا داشته باشد. Tener a mucha la honroso barça به بارسلون شرافتمند افتخار میکنیم |
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
هافبک 26 ساله تیم والنسیا اعلام کرد با آنکه پس از پایان فصل تصمیم به ترک باشگاه را داشتم اما به دلیل تغییرات مفید و ماندن بازیکنان با ارزش در والنسیا من دوست دارم دوباره برای والنسیا بازی کنم.
او هم مانند بازیکنان دیگر والنسیا از اونای امری تمجید کرد و اظهار داشت که والنسیا با مدیریت و سرمربی گری او می تواند به اهدافش برسد . ![]() او شرایط بدنی خود را خوب و مناسب اعلام کرد و امیدوار است در فصل جدید پیشرفت خوبی کند و در ترکیب اصلی امری جای داشته باشد . ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#10 |
![]() ![]()
1,296 تشکر شده در 646 پست
|
پس از انتشار خبر خرید اتوئو توسط كروفچی ازبكستان اكنون نوبت به والنسیا رسیده است تا خود را مالك این بازیكن كامرونی بداند. ساموئل اتوئو كه خبر مذاكره با كروفچی ازبكستان را نیز تایید كرده است، اكنون در فهرست خرید قطعی تیم والنسیا قرار دارد. باشگاه اول ایالت والنسیا ادعا می كند ساموئل اتوئو را خریده است و در وب سایت خود نیز تاكید كرد كه این خبر هرگز بازار گرمی نیست و به زودی متن قرارداد وی را نیز رسما منتشر می سازد. هنوز هیچ وب سایت رسمی این خبر را تایید نكرده است. منبع:فارس Tener a mucha la honroso barça به بارسلون شرافتمند افتخار میکنیم |
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|